زولبيا و باميه تيره‌رنگ نخوريد

مجموعه: گزارشهای علمی

 

 

 

زولبیاو بامیه تیره رنگ

 

 

 

زولبيا و باميه هاي تيره رنگ، به علت اينكه در روغن هايي كه چندين بار استفاده شده‌ سرخ مي شوند، از نظر بهداشتي مورد تاييد نيستند.

 

اين نوع زولبيا و باميه رنگشان كدر، حاوي ذرات سوخته و مواد مضرر براي بدن است و به شكل بهداشتي طبخ نشده اند.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايران به شهروندان توصيه كرد زولبيا و باميه هايي را كه رنگشان روشن‌تر است و ذرات سوخته ندارند، از قنادي هاي مجاز كه كنترل بهداشتي مي شوند، تهيه كنند.

 

البته توصيه ما به روزه داران اين است كه در روزهاي ماه رمضان حتی‌الامكان از زولبيا و باميه به اين علت كه قند طبيعي ندارند، استفاده نكنند.

 

با بيان اينكه كشمش و خرما از جمله موادي هستند كه مي توانند قند طبيعي را به بدن افراد وارد مي كنند، زولبيا و باميه به طور عمده توليد و در قنادي ها عرضه مي شود و اين مواد همانند گذشته در شيريني فروشي ها طبخ نمي شوند.

اخبار, علمي, اخبارعلمي, علمي کاربردي, سايت علمي, مقلات علمي, نتايج علمي, انجمن علمي, علمي ايران, مقاله علمي, زولبيا و باميه, زولبیا, بامیه, مضرات زولبیا و بامیه, فواید زولبیا و بامیه, گزارش های علمی, آیا می دانیدهای علمیاخبار, علمي, اخبارعلمي, علمي کاربردي, سايت علمي, مقلات علمي, نتايج علمي, انجمن علمي, علمي ايران, مقاله علمي, زولبيا و باميه, زولبیا, بامیه, مضرات زولبیا و بامیه, فواید زولبیا و بامیه, گزارش های علمی, آیا می دانیدهای علمی